• Vragen? +31228-213345 (Ma-Za)
  • Grootste aanbod, laagste prijzen!
  • Nr.1 in Toppers kleding!

Verzenden & retourneren

1. VERZENDEN 
Orders worden verzonden via brief - en pakketpost. Hieronder een overzicht van de bijbehorende kosten:

Nederland
(Luchtkussen) enveloppost - €2,95
Pakketpost - €4,95 (gratis vanaf €75)

Belgie & Duitsland
(Luchtkussen) enveloppost - €3,95
Pakketpost - €7,95 (gratis vanaf €100)

We verzenden ook naar andere landen, dit gebeurt enkel middels pakketpost. Indien u een bestelling naar een land wilt laten verzenden welke niet in het keuzemenu staat, gelieve dan even contact met ons op te nemen.

Heeft u een bestelling vóór 16.00 uur geplaatst, dan wordt deze nog dezelfde werkdag verzonden! In de regel levert koerier PostNL de zending de volgende dag af. Is een gewenst product niet op voorraad of heeft u een groter aantal nodig dan is aangegeven? Veelal kunnen we niet (voldoende) voorradige artikelen alsnog binnen 1-3 werkdagen leveren! Neemt u even contact met ons op voor meer info.

 
2. RETOURNEREN

Indien een artikel niet naar wens is kunt u deze retourneren (met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies) naar het volgende adres:
 
Retouren Topperskleding.com
Het Witte Hert 20
1601 MJ Enkhuizen

Gelieve bij het retourpakket een notitie toe te voegen waarop uw naam, ordernummer en optioneel de reden van retour staat vermeld.

Bestellingen kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst worden geannuleerd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na controle zal het bedrag van de geretourneerde artikelen binnen 14 dagen worden teruggestort op uw rekening.


3. RUILEN
Indien u een nieuwe maat/artikel wenst te ontvangen, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Voor de geretourneerde artikelen wordt het te verrekenen bedrag na controle automatisch terug gestort op uw rekeningnummer. Voor de afhandeling is dit de snelste en meest overzichtelijke methode. Retourneren en opnieuw bestellen zijn twee afzonderlijke procedures in ons systeem.